Rozpoczęcie Balu godz. 20.00
Danie główne:
Zrazy wołowe podawane z kluseczkami gnochi i sałatką wiosenną
Bufet zimny
Patera mięs pieczystych/ boczek staropolski, schab faszerowany, rolada z kurczaka/. Roladki rybne w marynacie z nutką limonki. Różyczki z łososia. Śledzie pod kołderką. Galaretki drobiowe. Sałatka Caprese. Orzeźwiająca sałatka owocowa z sosem bazyliowo-miętowym. Sałatka z owczym serem. Tortilki na 3 sposoby. Ciasto sylwestrowe, kawa herbata, napoje alkoholowe i bezalkoholowe bez limitu
Godz. 22.30
Golonka po bawarsku
Godz. 00.00
Szampan i fajerwerki z widokiem na morze
Godz. 1.30
Barszczyk czerwony z krokietem.
Zabawę z muzyką na żywo poprowadzi Mario Band!
Pokazy tańca towarzyskiego – Latino