Menu
Przystawka:
Pastrami z pol臋dwicy wo艂owej
Focaccia,聽 roszponka, sos chrzanowy z gorczyc膮,pikle
聽
Danie g艂贸wne:
Pol臋dwiczka wp. a,la聽 wellington
Ziemniaki pieczone z boczkiem, 艣wie偶y szpinak, sos kurkowy
聽
Zimna p艂yta:
Wyb贸r mi臋s w臋dzonych w艂asnego wyrobu ( szynka, schab, baleron, indyk)
Tatar wo艂owy
Sa艂atka z krewetkami
Sa艂atka z pol臋dwic膮 wo艂ow膮
艢led藕 szuba
Studzienina z golonki
Caprese
Patera owoc贸w
Bu艂eczki czosnkowe
Mase艂ko smakowe
聽
Kolacja:
聽
Karmazyn filet sma偶ony
Go艂膮bek warzywny z kasz膮 bulgur, sos paprykowo-pomidorowy